FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


KEY LOGGER Versturen?!

dddd
Hallo mensen. ik wil dus een key logger versturen want ik verdenk mij vriendin ergens van wil haar een beetje kan checken!( ik weet het is slecht maar weet niks anders) Ik heb al een keer geprobeert het op haar comp te installeren alleen deze word geblokkeerd door de fire wall! Ik weet dat je ook vanaf je eigen computer een bericht kan sturen met de keylogger er in maar dan verwerkt ik een bestand (een liedje) en ze het nummer gewoon kan luisteren maar wel de keylogger er in zit en mij alles toe stuurt! iemand ervaring hiermee en kan je mij uitleggen hoe dat precies moet?

Alvast heel erg bedankt! Twisted Evil
Bondings
Een keylogger versturen of installeren is illegaal en als je pech hebt kan je vriendin naar de rechter/politie stappen en kan je in serieuze problemen geraken. Theoretisch kan je er meerdere jaren cel door krijgen en een hoge boete.

Trouwens, als je zomaar wat keyloggers en dergelijke installeert op haar pc, dan is het goed mogelijk dat deze informatie niet alleen naar jou gaat, maar ook naar andere personen. Zo kan er belangrijke informatie zoals kredietkaart nummers of pc-banking login info worden verstuurd naar criminele bendes. Waar jij deels verantwoordelijk voor zou zijn.

Dus nee, hier ga je geen tips krijgen over hoe je dit het best kunt doen! En denk alsjeblieft goed na voor je hiermee begint.
Related topics
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Dutch -> Computers en Techniek

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.