FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

GRY KOMPUTEROWE

wolny77
W co gracie na swoich sprzętach bo ja gram w World of Wacraft.
WMP
ja gram w taklą gre ruskeij produckji co słóży do gry w kropki. Oprócz tgo to gram w strony www
Bigrazer
ja podobnie jak kolega strony www. Ale jeszcze dla rozrywki ostatnio pograłem se w Kleopatre królową nilu Very Happy
WMP
ja na gry komputerowe patrzeć nie moge, ale kropki to taki program Smile
Kudlaty
hmmm... ja czasem w cos zagram... ale jak juz to cos z serii NFS
Gothic(czekam na 3), jakies strategie, cRPG, no i chyba tyle... Razz
Slimagh
Ja się staram unikać grania, bo za bardzo wciąga. Ale w wakacje, jak miałem więcej czasu, to grywałem w World of Warcraft. A teraz... no cóż, czasami współlokator w akademiku namówi mnie na partyjkę Unreala.
fallco
niestety trudno znalezc teraz czas na gry, ale jak juz sie znajdzie to pogrywam zazwyczaj Hearts of Iron albo Football Manager 2005 Very Happy
skoczek_2002
Ja czasem grywam, ale tylko w internetówki w praktyce...
wolny77
a ja teraz czekam na Pro Evolution Socer 5 Wink
marekdebowski
Ostatnio gram w Star Wars - Knights of the Old Republic 2: The Siths. Bardzo mi się podoba!! Very Happy
WMP
A kto grał w gry MMORPG z serii vallheru?
Kudlaty
a mozesz jakies wymienic?? bo nie bardzo kojaze które to są te gry. a w kilka grałem gierek MMORPG
skoczek_2002
On sam jedną robi.... Ale najlepsza do www.gildwars.pl ..
spider89
A ja teraz pykam w Fife 06 PL oczywiscie Smile i nawet spox chociaz musza sie bardziej postarac z tymi komentarzami Razz
krzychu
aktualnie WOW i Lineage 2 :] świoetne gierki :]
chorazy
Ja jezdze w NFSU2 - ale rozwniez Vietcong i GhostRecon - ze szwagrem przez internet. super zabawa.
WMP
Ja kiedyś naginałem w NFSU2 była fajnei ale przestałem Very Happy
luxtu
ja ostatnio w settlers IV
Bigrazer
ja kiedys grałem dużo ale w setlers III, setlersi czwórka mnie nie pociągają :/
Dr4goN
luxtu wrote:
ja ostatnio w settlers IV

Settlers 4? czemu nie 5? Ja gram w AoE3 rzecz jasna. Very Happy
skoczek_2002
Mi sie podoba ostatnio AoM... Fajnie się gra...
GKH
ja w gry nie gram Razz

TYLKO W OGAME !!

Quote:
na gry nie mam czasu :> , wole już naprawiać kompy Razz
WMP
GKH wrote:
ja w gry nie gram Razz

TYLKO W OGAME !!

Quote:
na gry nie mam czasu :> , wole już naprawiać kompy Razz

Ja też wole być lekarzem od kompów Smile gry ogłupieć mozna! Chodzi taki np CJ i wsyztkich rozwala po koleji kulką w łep, albo z pały,lub idize do nocngo klubu i ............ albo musi podkładac bomby i rozwalac niewinnych obywateli. Albo ćpa, ...
Postman
Ostatno prawie wcale nie gram. A jak już nie mam ochoty na prace twórczą to Wolfenstein Enemy Territory.
skoczek_2002
CJ ??
Kudlaty
właśnie co to ten CJ??
WMP
CJ to jets postać w GTA SA
skoczek_2002
Aha... No wiem SA to nawalanka totalna...
WMP
SA to tak
skoczek_2002
Bo np. Cultures 2, to nawalanka ekonomiczna... tak samo twierdza...

Wie ktoś skąd za friko wynaleść demo WORMS 4 Totalna Rozwałka...
WMP
powinno być na www.nvidia.pl
WMP
powinno być na www.nvidia.pl

sprawdzilem i niema, ale zato zassasz je tutaj http://www.idg.pl/ftp/gry_2566/Worms.4.Mayhem.Multiplayer.Demo..html
collector
Wolfenstein - Enemy territory
Stara gierka - ALE JEST SUPER Smile
Piotrek
Ja kiedyś, tzn. parę miesięcy temu grałem w dużo gier, np. Tibia (MMORPG www.tibia.com); Setlers III, IV i V ; Herośi też wszystkie wersje; Wolfenstein przez neta. A teraz gram w php i www Razz .
WMP
Ja uważam ze gra PHP i WWW jest najlepsza, jakie przygody, wciągajaca fabuła! Musisz ja mieć!
Cult
W tej chwili gram w:
Diablo II
World of Warcraft
Enemy Territory

Swojego czasu grałem w OGame, ale stwierdziłem że mam dość siedzenia po nocach i zrezygnowałem.
Teraz interesuje się MMORPG i szukam tego najlepszego Razz
Gram dosyć sporo, ale chciałbym mniej bo to wciąga i strasznie pożera mój cenny czas Razz

Quote:
Ja uważam ze gra PHP i WWW jest najlepsza, jakie przygody, wciągajaca fabuła! Musisz ja mieć!

Tak, trzeba przyznać że to najlepsza i najbardziej opłacalna gra. Niestety nie ma wyboru poziomu trudności i jest tylko HARDCORE Twisted Evil
Piotrek
nom, z tym php hardkor jest Wink teraz siedze już dwie godziny prubując zrobić tom misje z sesjami i nic Razz
skoczek_2002
Rzeczywiście WMP...
Lucek
Ja gram w Worms 3D najczęściej
prezes87
Zawsze i wszędzie najlepszy PES5 będzie. Very Happy Gierka wymiata, nie da się tego ukryć, że FIFA ma w końcu na czym się wzorować. Ale i tak uważam że ludziki z EA SPORTS nigdy nie dorównają programistom z KONAMI. To jest coś pięknego jak w takim samym odstępie czasu można stworzyć 2 gry tak bardzo różniące się od siebie Very Happy
prezes87
Zawsze i wszędzie najlepszy PES5 będzie. Very Happy Gierka wymiata, nie da się tego ukryć, że FIFA ma w końcu na czym się wzorować. Ale i tak uważam że ludziki z EA SPORTS nigdy nie dorównają programistom z KONAMI. To jest coś pięknego jak w takim samym odstępie czasu można stworzyć 2 gry tak bardzo różniące się od siebie Very Happy
Grey
Hmm, obecnie gram w Splinter Cella: Pandora Tomorrow, Soldiers: ludzie honoru.Aha i oczywiście gram też na ogame zajefana giera.Gra tam ktoś na uni 28? Smile
Cano
WMP wrote:
ja gram w taklą gre ruskeij produckji co słóży do gry w kropki. Oprócz tgo to gram w strony www

Co to są te kropki?

Już jest temat o ulubionych grach. Ja bym apelował, aby zablokować ten temat.

Pzdr
Cáno
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.