mtx
na kogo oddacie swój jeden procent (wy, albo wasi rodzice?
ja, jak to łatwo zgadnąć - na Kampanię Przeciw Homofobii KRS 0000111209
ja, jak to łatwo zgadnąć - na Kampanię Przeciw Homofobii KRS 0000111209
|
|
1%mtx
na kogo oddacie swój jeden procent (wy, albo wasi rodzice?
ja, jak to łatwo zgadnąć - na Kampanię Przeciw Homofobii KRS 0000111209 kovok
A ja zdecyduję dopiero pod koniec kwietnia.
Timczak
Ja pewnie na Wikimedia, a rodzice pewnie na coś charytatywnego. Jakbym miał większy ten 1% to pewnie też bym na coś bardziej szczytnego przekazał
a-r-t-u-r
Fundacja Pomocy Dzieciom "Jaś i Małgosia"
KRS: 0000127075 abikor
Nie ma znaczenia na kogo się odda, w zasadzie każda organizacja pożytku publicznego (oczywiście jeśli nie jest przykrywką dla cwaniaków) wspiera swoimi środkami jakiś szczytny cel. Dla jednych to będzie pomoc dla biednych, inni dla chorych, inni na walkę z homofobią (mtx
mtx
Mnie denerwują programy do rozliczania pitu, które nie informują, że mają wpisane już na stałe OPP na 1% - czuję się wtedy trochę oszukana - chciałabym to wiedzieć przed instalacją, a nie potem się męczyć deinstalacją i szukaniem następnego.
czarulit
W takim razie polecam tą stronę:
https://www.pitroczny.pl Umożliwia ona rozliczenie pitu online i można wybierać dowolne organizacje pożytku publicznego (przynajmniej tak było kiedy ja wypełniałem PIT za pomocą tej witryny). Jedyną niedogodnością jest to, że trzeba się zarejestrować (za darmo) jednak według mnie jest to przydatne, gdyż ma się zawsze dostęp to wypełnionego przez siebie PITu. Poza tym nie trzeba nic instalować i jest to niezależne od posiadanego systemu operacyjnego. Related topics
|