Cześć !!!
Przeglądając forum frihosta natknąłem się na wirusa i to nie żart. Poniżej daje screena. Uważajcie na niego.
LINK - http://img316.imageshack.us/my.php?image=wirus9tl.gif
hehe, raczej to nie virus w komunikacie masz napisane "not a-virus" jaki¶ ad-ware ale mogles to zalapac na innej stronce i zostalo w cache przegladarki 
ja tam nie wiem co Ty gadasz... na Frihoscie nie ma zadnego wirusa... ani tez adware... wiec nie ma co sie przejmować... sprawdziłem to przed chwil±...
przy uzywaniu IE mozna sie nabawic wielu roznych ciekawych rzeczy a to ze antywir cos wykryl to nieznaczy ze to bylo akurat tutaj. niewane co zainstalujesz na IE i tak pozostanie dziurawy jak ser szwajcarski. dzieki ci o wielki malysofcie
nie radziłbym wam tego oglądać bo pewnie nie wiecie że do gif'a do sie wsadzić wirusa, i to nie tak trudno, a jak gdzieś jest wirus to w tym gifie 
Grumman może masz rację, ale naprawdę takie coś mi się pojawiło, i chciałem was tylko ostrzec. Ale okazało się jak mówicie że to fałszywy alarm.
I jeszcze jedno !!! Piotrek jaki miałbym sens zamieszczać wirusa w tym pliku(jak), także nie opowiadaj ...... .
Pozdro
| matir wrote: |
I jeszcze jedno !!! Piotrek jaki miałbym sens zamieszczać wirusa w tym pliku(jak), także nie opowiadaj ...... .
Pozdro |
nie wiem, a dlaczego tworzą wirusy?
Po to, żeby kogo¶ wkurzyć, albo mu zagrać na nosie...
ja my¶le ze chca pokazac co oni nie potrafi±... ale wedłg mnie to głupi sposób... 
wirusy sa poto zeby mozna bylo pisac programy antywirusowa a na nich juz sie bardzo dobrze zarabia
jest wiele teori spiskowych a to byla jedna z nich.
w gruncie rzeczy to zazdroszcze takim osoba ktore potrafia pisac wirusy bo ja niemialem okazji nauczyc sie programowania (no troche sie kiedys bawilem TP ale to bylo dawno i nieprawda) moze po studiach bede mial troche czasu zeby sie zajac programowaniem. jakis jezyk sobie poznam i tez bede pisal wirusy
bo na polibudzie w Łodzi to bzdury ucza a puzniej dziwia sie ze czlowiek nie ma walifikacji. jezeli jednak znajduje sie prace to wymagaja 10 lat doswiadczenia zawodowego.
Nie grumman... Wirusy to najgorszy przejaw głupoty...
Wolałbym być już hakerem niż jak ty grumman cracerem....
KUR******* AKURAT PISZE TEGO POSTA I WYSKOCZYL MI TEN AD CO NA OBRAZQ!(lol)
A tak pozatym: wirusy to kwintesencja programowania.
Dzicz, ze ci wyskoczyło. Bo wedłóg meni nie ma prawa
Dobrze, że ci wyskoczyło...
jak Ci skacze to se uwi±ż...
taka moja rada...