FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Uwaga wirus !!!!

matir
Cześć !!!
Przeglądając forum frihosta natknąłem się na wirusa i to nie żart. Poniżej daje screena. Uważajcie na niego.

LINK - http://img316.imageshack.us/my.php?image=wirus9tl.gif
skoczek_2002
To masz co¶ nie tak...
spider89
hehe, raczej to nie virus w komunikacie masz napisane "not a-virus" jaki¶ ad-ware ale mogles to zalapac na innej stronce i zostalo w cache przegladarki Wink
Kudlaty
ja tam nie wiem co Ty gadasz... na Frihoscie nie ma zadnego wirusa... ani tez adware... wiec nie ma co sie przejmować... sprawdziłem to przed chwil±...
grumman
przy uzywaniu IE mozna sie nabawic wielu roznych ciekawych rzeczy a to ze antywir cos wykryl to nieznaczy ze to bylo akurat tutaj. niewane co zainstalujesz na IE i tak pozostanie dziurawy jak ser szwajcarski. dzieki ci o wielki malysofcie
Piotrek
matir wrote:
Cześć !!!
Przeglądając forum frihosta natknąłem się na wirusa i to nie żart. Poniżej daje screena. Uważajcie na niego.

LINK - http://img316.imageshack.us/my.php?image=wirus9tl.gif

nie radziłbym wam tego oglądać bo pewnie nie wiecie że do gif'a do sie wsadzić wirusa, i to nie tak trudno, a jak gdzieś jest wirus to w tym gifie Wink
matir
Grumman może masz rację, ale naprawdę takie coś mi się pojawiło, i chciałem was tylko ostrzec. Ale okazało się jak mówicie że to fałszywy alarm.

I jeszcze jedno !!! Piotrek jaki miałbym sens zamieszczać wirusa w tym pliku(jak), także nie opowiadaj ...... .

Pozdro
Piotrek
matir wrote:

I jeszcze jedno !!! Piotrek jaki miałbym sens zamieszczać wirusa w tym pliku(jak), także nie opowiadaj ...... .

Pozdro

nie wiem, a dlaczego tworzą wirusy?
skoczek_2002
Po to, żeby kogo¶ wkurzyć, albo mu zagrać na nosie...
Kudlaty
ja my¶le ze chca pokazac co oni nie potrafi±... ale wedłg mnie to głupi sposób... Razz
grumman
wirusy sa poto zeby mozna bylo pisac programy antywirusowa a na nich juz sie bardzo dobrze zarabia Razz

jest wiele teori spiskowych a to byla jedna z nich.
w gruncie rzeczy to zazdroszcze takim osoba ktore potrafia pisac wirusy bo ja niemialem okazji nauczyc sie programowania (no troche sie kiedys bawilem TP ale to bylo dawno i nieprawda) moze po studiach bede mial troche czasu zeby sie zajac programowaniem. jakis jezyk sobie poznam i tez bede pisal wirusy Razz bo na polibudzie w Łodzi to bzdury ucza a puzniej dziwia sie ze czlowiek nie ma walifikacji. jezeli jednak znajduje sie prace to wymagaja 10 lat doswiadczenia zawodowego.
skoczek_2002
Nie grumman... Wirusy to najgorszy przejaw głupoty...
Wolałbym być już hakerem niż jak ty grumman cracerem....
Dr4goN
KUR******* AKURAT PISZE TEGO POSTA I WYSKOCZYL MI TEN AD CO NA OBRAZQ!(lol)
A tak pozatym: wirusy to kwintesencja programowania.
WMP
Dzicz, ze ci wyskoczyło. Bo wedłóg meni nie ma prawa
skoczek_2002
Dobrze, że ci wyskoczyło...
Kudlaty
jak Ci skacze to se uwi±ż... Razz
taka moja rada... Razz
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.