FRIHOST • FORUMS • SEARCH • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Jazz

Czy słuchasz Jazzu ??
Tak, bo to bardzo przyjemna muzyka
54%
 54%  [ 6 ]
To, doskonała muzyka na uspokojenie...
27%
 27%  [ 3 ]
Nie, to knot
18%
 18%  [ 2 ]
Total Votes : 11

skoczek_2002
Postanowiłem założyć temat o tej miłej muzyce...
Odpowiedzcie na pytanie w ankiecie...

Last edited by skoczek_2002 on Tue Sep 27, 2005 7:45 pm; edited 1 time in total
Piotrek
nie, nie słucham, uważam że jest lipna, wole kalsyke, albo coś takiego jak apocaliptyka
skoczek_2002
Lipna?? Słuchałeś klasyki tej muzyki choćby Louis Anderson???
Arcio
ankiete zrobiels poprostu do dupy.. ja mam takie zdanie ze ta muzyka jest wporzadku ale na uspokoejnie Smile sluchac jazzu non stop jest rownoznaczne z powiesieniem sie na jajach na himalajach.. ale powtarzam..na uspokojenie jest perfect Smile
Piotrek
skoczek_2002 wrote:
Lipna?? Słuchałeś klasyki tej muzyki choćby Louis Anderson???

słuchałem tyle co na jakiś filmach czasem było, i może dlatego mam takie zdanie Wink
skoczek_2002
na filmach to zwykle głopoty puszczają wyjątek to Chicago...

Ankiete mogę zmienić... Na uspokojenie to ja kocham...
chorazy
Z tym uspokojeniem to nie jest tak do konca - zalezy jaki Jazz - jesli bardzo odwazne improwizacje to wrecz dziala denerwujaco - dlatego zeby wziac sie do Jazzu musze miec na prawde odpowiedni humor - ale ja tak mam akurat do kazdej muzyki - po trochu tu.. po trochu tam... bez fanatyzmu i w pewnych porcjach czasowych.
skoczek_2002
Hmmm.... Ja nie znam Jazzu, który by mnie zdenerwował...
spider89
Tak w sumie to nie lubie Razz Ale moze na uspokojenie moze spoko Razz Pozdro
skoczek_2002
Widzę, że mamy 4 fanów Jazzu i 1 jednego oponnenta.
HunterMac
Dla mnie za malo opcji w ankiecie - moj glos:
"Czasem mi sie zdazy". Osobiscie preferuje Acid Jazz ;P
skoczek_2002
Acid Jazz ?? Nigdy się nie spotkałem...
Piotrek
skoczek_2002 wrote:
Widzę, że mamy 4 fanów Jazzu i 1 jednego oponnenta.

jestem sam, błeeeee chyba się popłacze
Arcio
na forum jest chyab przewaga rockowcow a oni mimo ze nie lubia to szanuja inne gatunki prawdziwej muzyki..a jazz jest prawdziwym gatunkiem i za razem bardzo ale to bardzo trudnym do grania
skoczek_2002
Moja kuzynka jest teraz w stanach i jest w Jazz Bendzie... Flet oczywiście...
Arcio
no wiesz band jest bandem dopiero gdy gra jakies koncerty dla publiki..ja tez mam BEND i kurde nic nie potrafimy na razie rowno zagrac ale bandem jestesmy:P
skoczek_2002
Chorąży usunął...
Więc tak moja kuzynka będzie miała teraz koncert przed publicznością wraz z całym bendem...
knieja
Milo jest czasem sobie posluchac... Nie non-stop, ale od czasu do czasu naprawde warto Very Happy
Bigrazer
Nie przepadam z atym rodzajem muzykui ale czasami przyjemmnie jest jej posłuchać :]
skoczek_2002
Bo uspokaja przede wszystkim... Ale powiedzcie kto dał wam pierwszą płytę Jazzową... Mi mama...
Bigrazer
a ja pierwszą nie pamietam, ale to była kaseta :]
skoczek_2002
Bo bigrazer, kiedy były kasety to ja chodziłem do przedszkola...
Bigrazer
A ja wogóle nie chodziłem do przeczkola tylko do zerówki Razz. A kasety to było coś Razz. Można było je fajnie rozwalać :RazzRazzRazz :dewil:
skoczek_2002
No, tak, ale co z tego ??
WMP
Ja nawet lubie Jazz ale nie znam sie wona tym, czasami coś uslysze z jakiegoś głośniczka i tyle, podoba mi się
skoczek_2002
Co to znaczy WMP ?? Bo ja z twojego postu za dużo nie zrozumiałem... Chyba w swojej sygnie umieszczę bykom stop itp.
Bo widzę, że dużej ilości należy się ponowny pobyt na lekcjach polskiego w podstawówce...
krzychu
lubie jazz bardzo przyjemna muzyka Smile szczególnie wersje gitarowe :]
chalszczok
Ja bardzo często słucham jazzu i to nie tylko dlatego że lubie ale pracuje w klubie jazzowym. Przy okazji wszystkich serdecznie zapraszam: Kamienna Jazz Club, piwnice hali sportowej Politechniki Krakowskiej. Jazz, acid jazz, blues, chillout.
Pozdrawiam.
chorazy
Najfajniejsza jest wspolczesna odmiana - taki sobie smooth-jazz i tego typu. Pod tym wzgledem polecam plyty serii: Pinacolada - skladanka muzyczna warszawskiego radia PIN - bardzo fajna klimatyczna skladanka (juz byly 3 czesci po 3 CD) na prawde sympatyczne granie - nowoczesne, spokojne ztonowane a jednak takim jazzikiem zalatujace - no moze nie jazzem ale wlasnie smooth-jazzem, ale fajne.
skoczek_2002
Ja polecam też Smooth Jazz Cafe... Zwłaszcza 6...