FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

mail lista

webruben
Wiecie może z kąt można wziąć taką mail listę, tylko żeby była duża i zawierała same polskie i działające maile?
Mówię oczywiście o darmowych sposobach bo ofert sprzedarzy takich list jest sporo Very Happy
Nolt
webruben wrote:
z kąt

łojej Smile skąd !!!
webruben
Dysleksja daje się we znaki Very Happy
Tomaszydlo
Dysleksją to ja się w szkole wykręcałem!!!! xD Nie no, żartuje. Fajnie jest mieć zielone papiery na ortografie ahh Rolling Eyes

Darmowej mail listy chyba nie dostaniesz, tak mi się wydaje. Te które pozyskasz darmowo i wyślesz maile to zostaną uznane za spam i możesz iść siedzieć Razz Te które kupisz są legalne i nie pójdziesz siedzieć ^^ Jakoś tak jest Razz
Przyznam się, że KIEDYŚ korzystałem z PEWNEGO programu do ściągania maili (nazw nie podam bo nie znam regulaminu tego forum hihi Embarassed ). Wchodziło się np. na forum a programik ściągał wszystkie maile z forum jakie zdołał znaleźć, liczby dochodziły do tysiąca, jeśli forum było bardzo rozbudowane.
webruben
Mam kilka takich programów, jednak znalazłem odpowiednik mojej strony, z której żaden ten program nie wyciągnie maili, gdyż są kodowane w urlcode. Napisałem więc kod w php, który je wyciąga.
Ponieważ to jest duża strona i ma kilkaset tysięcy maili użytkowników, które kolejno wyciągam nie potrzebuje już listy maili. Very Happy
Tomaszydlo
Pomyślimy z Noltem o wizycie w razie gdyby cię zamknęli Very Happy
webruben
ok, będę czekaćRazz