FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Error while posting





Solon_Poledourus
Since yesterday, I have gotten a strange message after submitting posts.
Quote:
Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php
The post still gets sent, but when I go back to the main forum index, it shows the thread as being unread. Not really a big deal, just kind of odd. Wondering if it's just me, or is anyone else getting this as well.
speeDemon
yah, me too, I get it sometimes.. like every once in a while....
missdixy
Yeah it's happened to me a few times. Can get pretty annoying sometimes Mad But usually it's no big deal.
tobenna
It has also happened to me a few times between yesterday and today, and when I reload the page, to see if it would get posted it posts the same message which I sent, makin git look like I posted the same message twice.
Helios
Well, it could be two things: either Bondings is doing his mojo, or something happened to the servers. Usually the problem is resolved relatively quickly.

In both cases it's a good way to tell that the site is still alive Laughing

By the way, ignore the error. Your post will be posted despite it.
Solon_Poledourus
Helios wrote:
Well, it could be two things: either Bondings is doing his mojo, or something happened to the servers. Usually the problem is resolved relatively quickly.

In both cases it's a good way to tell that the site is still alive

By the way, ignore the error. Your post will be posted despite it.
Yeah it's cool. I noticed that my posts still go through, so it's not a big deal. I was just curious to see if it was on my end or not. Sometimes I feel like Sam Neill in Jurassic Park. Every now and then, electronic devices just hate me.
Helios
As someone who works in the field of electronic devices, I can tell you that they generally do hate us.


Anyway, hopefully Bondings will show up with a post about this little issue.
Solon_Poledourus
I work in the field of biological devices. They are no less a pain in the nutz.
spring567
firhost forum is very good .
Vrythramax
spring567 wrote:
firhost forum is very good .


If you hadn't said we (and it's FRIHOST, NOT "firhost") were "very good" I would have spamcanned that post. Twisted Evil
Zombie
weird, I never had that error before... it always posts just fine
the-guide
Yeah, that happen to me too but only for sometimes, not too often.
Related topics
error that i get
Forum error when posting
Error on posting
SQL Error while installing PHPBB
Internal Server Error?
Error while creating the SQL table pls help
Internal Server Error when posting in phpbb3
Error While posting
Downtime on Server 2/3 today
Error while opening a topic
Getting database connection error while installing wordpress
Error while installing Webapp
Frihost Database error
Error while setting avatar from URL
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Frihost Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.