FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

4 lata

mtx
Frihost ma 4 lata. Myślę, że nadszedł czas małego podsumowania: jakie sugestie mielibyście dla admina, poza tym, żeby w polskim forum powstały kategorie?
Tomaszydlo
no to poza tym to chyba nic... więcej ludzi bo punktów mam od chu na minusie i straciłem nadzieje że je kiedyś odrobię ;D Niech się frihost gdzieś zareklamuje a nie... jakoś dziko tak...
gecko
Przyłączam się do sugestii o większe wypromowanie. Imho wyjdzie to z korzyścią dla obu stron Smile
c'tair
Większe wypromowanie. Robienie podkategorii dla naszego podforum mija się z sensem bo i tak jest tak mało ludzi, że hej.

Jakby nie patrzeć: spędziliśmy tu kawał czasu Smile . Ale miło w miarę jest.
mtx
A nie sądzicie, że administracja nie będzie inwestowała w reklamę w POLSCE? Że cała robota spoczywa na naszych barkach?
Nolt
Kategorie nie potrzebne są... a reklama hmm kiedyś gdy zaczynałem przygodę z FH nawet jakiś prosty banner "sklepałem" aby pomóc w reklamie i jakoś niezbyt wielu użytkowników tu trafia (nawet gdy polecam ten hosting innym)... Może ludziom po prostu nie chce się pisać na forum i wolą gorszy, też darmowy hosting bez pisania (choć szczerze przekopałem kilkanaście darmowych i... na każdym jest beznadziejnie).
mtx
Ale czy naprawdę napisanie posta raz na kilka dni (naprawdę!) to aż taki problem w zamian za tak fajny hosting?
Tomaszydlo
Ja piszę raz na jakiś czas jak się temat trafi i mam na minusie duużo Very Happy Z hostingu mało korzystam jedynie jak przychodzi przetestować coś to na fri najszybciej Wink a pisze na forum bo lubię Razz Jak są ciekawe tematy to można się wiele dowiedzieć hehe (tym bardziej jak się nie ogląda tv).

Zawsze można się umówić, że każdy kto potrafi zrobi np 3 bannery, z nich wybierzemy najlepsze i kto gdzie będzie mógł to wrzuci. Jak 1 z 10, którzy to napotkają tu zostanie to i tak sukces.
mtx
Robiłam kilka takich "konkursów" i jak na razie nikt się nie zgłosił.. Przecież to nie w moim interesie leży, żeby tu było więcej osób, bo ja będę mieć więcej roboty. Z resztą jak dla mnie angielskie forum jest ok..
gecko
mtx wrote:
A nie sądzicie, że administracja nie będzie inwestowała w reklamę w POLSCE? Że cała robota spoczywa na naszych barkach?
mtx wrote:
(...) Przecież to nie w moim interesie leży, żeby tu było więcej osób, bo ja będę mieć więcej roboty.
To jak w końcu - większej ilości (l)userów chcemy czy nie chcemy? Razz Poza tym to jest jak najbardziej w interesie administracji, żeby inwestować. Gdzie popadnie. W internecie nie ma granicy polska/nie polska. GoogleAds czy coś chociażby... Wiele nie trzeba, by reklamowało się samo Smile

mtx wrote:
Ale czy naprawdę napisanie posta raz na kilka dni (naprawdę!) to aż taki problem w zamian za tak fajny hosting?
Nie do nas to pytanie. Nam to nie przeszkadza, innym tak...

Nolt wrote:
(...) a reklama hmm kiedyś gdy zaczynałem przygodę z FH nawet jakiś prosty banner "sklepałem" aby pomóc w reklamie i jakoś niezbyt wielu użytkowników tu trafia (nawet gdy polecam ten hosting innym)... Może ludziom po prostu nie chce się pisać na forum i wolą gorszy, też darmowy hosting bez pisania (choć szczerze przekopałem kilkanaście darmowych i... na każdym jest beznadziejnie).
Fakt - każde inne darmowe jest szitowate. I tu nie ma dyskusji. (Chociaż może... Ale to już na pw bo to chyba niezbyt poprawny politycznie temat... Wink ). A prawdą też jest, że się im pisać nie chce. Jak kiedyś mówiłem komuś o FriHoście to tylko się skrzywił „że niby trzeba na forum pisać? za punkty? a fe!”...

Tak jak mówisz mtx - jak coś pozostaje angielska część forum... Chociaż ja tam wolę po polsku, choćby było nawet bardziej kameralnie...

( w sumie... wolę kameralnie niż 1000 emo-dzieci w stylu „HhHeEeJjjj KoFffFfFfF4n11!!!!1!! TeShHh M4c1E t4$k1E rUsHhhOfFe bB4mBoSsZk1?????” Mad )
mtx
W moim interesie nie leży, w waszym i administracji - tak.
To nie chodzi o granice państw, tylko o kwestie języka reklamy :p

Wiem, że dużo ludzi się krzywi, ale to kwestia wytłumaczenia - właśnie dlatego banner nie będzie tak skuteczny jak reklamowanie na innych forach webmasterskich. Jesteśmy żywym dowodem, że to nie jest trudne i da się pisać te posty..