Frihost ma 4 lata. Myślę, że nadszedł czas małego podsumowania: jakie sugestie mielibyście dla admina, poza tym, żeby w polskim forum powstały kategorie?
4 lata
no to poza tym to chyba nic... więcej ludzi bo punktów mam od chu na minusie i straciłem nadzieje że je kiedyś odrobię ;D Niech się frihost gdzieś zareklamuje a nie... jakoś dziko tak...
Przyłączam się do sugestii o większe wypromowanie. Imho wyjdzie to z korzyścią dla obu stron 
Większe wypromowanie. Robienie podkategorii dla naszego podforum mija się z sensem bo i tak jest tak mało ludzi, że hej.
Jakby nie patrzeć: spędziliśmy tu kawał czasu
. Ale miło w miarę jest.
Jakby nie patrzeć: spędziliśmy tu kawał czasu
A nie sądzicie, że administracja nie będzie inwestowała w reklamę w POLSCE? Że cała robota spoczywa na naszych barkach?
Kategorie nie potrzebne są... a reklama hmm kiedyś gdy zaczynałem przygodę z FH nawet jakiś prosty banner "sklepałem" aby pomóc w reklamie i jakoś niezbyt wielu użytkowników tu trafia (nawet gdy polecam ten hosting innym)... Może ludziom po prostu nie chce się pisać na forum i wolą gorszy, też darmowy hosting bez pisania (choć szczerze przekopałem kilkanaście darmowych i... na każdym jest beznadziejnie).
Ale czy naprawdę napisanie posta raz na kilka dni (naprawdę!) to aż taki problem w zamian za tak fajny hosting?
Ja piszę raz na jakiś czas jak się temat trafi i mam na minusie duużo
Z hostingu mało korzystam jedynie jak przychodzi przetestować coś to na fri najszybciej
a pisze na forum bo lubię
Jak są ciekawe tematy to można się wiele dowiedzieć hehe (tym bardziej jak się nie ogląda tv).
Zawsze można się umówić, że każdy kto potrafi zrobi np 3 bannery, z nich wybierzemy najlepsze i kto gdzie będzie mógł to wrzuci. Jak 1 z 10, którzy to napotkają tu zostanie to i tak sukces.
Zawsze można się umówić, że każdy kto potrafi zrobi np 3 bannery, z nich wybierzemy najlepsze i kto gdzie będzie mógł to wrzuci. Jak 1 z 10, którzy to napotkają tu zostanie to i tak sukces.
Robiłam kilka takich "konkursów" i jak na razie nikt się nie zgłosił.. Przecież to nie w moim interesie leży, żeby tu było więcej osób, bo ja będę mieć więcej roboty. Z resztą jak dla mnie angielskie forum jest ok..
| mtx wrote: |
| A nie sądzicie, że administracja nie będzie inwestowała w reklamę w POLSCE? Że cała robota spoczywa na naszych barkach? |
| (...) Przecież to nie w moim interesie leży, żeby tu było więcej osób, bo ja będę mieć więcej roboty. |
| Ale czy naprawdę napisanie posta raz na kilka dni (naprawdę!) to aż taki problem w zamian za tak fajny hosting? |
| Nolt wrote: |
| (...) a reklama hmm kiedyś gdy zaczynałem przygodę z FH nawet jakiś prosty banner "sklepałem" aby pomóc w reklamie i jakoś niezbyt wielu użytkowników tu trafia (nawet gdy polecam ten hosting innym)... Może ludziom po prostu nie chce się pisać na forum i wolą gorszy, też darmowy hosting bez pisania (choć szczerze przekopałem kilkanaście darmowych i... na każdym jest beznadziejnie). |
Tak jak mówisz mtx - jak coś pozostaje angielska część forum... Chociaż ja tam wolę po polsku, choćby było nawet bardziej kameralnie...
( w sumie... wolę kameralnie niż 1000 emo-dzieci w stylu „HhHeEeJjjj KoFffFfFfF4n11!!!!1!! TeShHh M4c1E t4$k1E rUsHhhOfFe bB4mBoSsZk1?????”
W moim interesie nie leży, w waszym i administracji - tak.
To nie chodzi o granice państw, tylko o kwestie języka reklamy :p
Wiem, że dużo ludzi się krzywi, ale to kwestia wytłumaczenia - właśnie dlatego banner nie będzie tak skuteczny jak reklamowanie na innych forach webmasterskich. Jesteśmy żywym dowodem, że to nie jest trudne i da się pisać te posty..
To nie chodzi o granice państw, tylko o kwestie języka reklamy :p
Wiem, że dużo ludzi się krzywi, ale to kwestia wytłumaczenia - właśnie dlatego banner nie będzie tak skuteczny jak reklamowanie na innych forach webmasterskich. Jesteśmy żywym dowodem, że to nie jest trudne i da się pisać te posty..