FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Forums Not Accessible





HalfBloodPrince
Hey - I've been gone from Frihost and the site I was making for about two months now (haloground.us.to). The main site is empty right now but I had set up a forum at /forums, and it was working fine when I ditched it (that was around the beginning of February). I remember accessing it once or twice a few weeks ago (externally, not messing with any settings) and today when I tried getting to it to begin working on it again, I got the following welcome message:

Quote:
Warning: require(./config.php) [function.require]: failed to open stream: Permission denied in /home/halfbloo/public_html/haloground/forums/common.php on line 127

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './config.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/halfbloo/public_html/haloground/forums/common.php on line 127

Help? Very Happy
Bondings
I changed the permissions of config.php to 644 instead of 640 and it is working again.
Related topics
trying to put up forums... help?
New forums?
ShoutBox in Forums!
Mark all forums read
THE FORUMS!
Your FOrums
Other Forums
forums
Stop hosting vBulletin forums! This is strictly illegal!
My site forums
No vbulletin/IPB? Does that mean no forums?
My forums keep getting hacked..
Re-organise forums
[RESOLVED] Forums types
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.