FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Ratujmy forum!

gecko
Ech...

Nikt nie pisze. Nikt nie czyta (?). Ktokolwiek w ogóle wchodzi? Forum umiera...

Moja propozycja: pisać o wszystkim i niczym. Oczywiście z sensem. Trzeba rozruszać ten dział. Pamiętacie gry słowne? Może coś takiego wprowadzić?

Co wy na to? Co na to nasza pani moderator?

Pamiętajmy, że punkty jakoś zdobyć trzeba. A skoro trzeba, to dlaczego w części angielskiej a nie tutaj? Smile
mtx
gry słowne odpadają..
a co do forum.. jeśli jest cały czas ten sam skład ludzi, to się nie dziwię, że się nikomu nie chce pisać, bo już coraz mniej mamy sobie do powiedzenia.
Ale gdyby każdy z nas znalazł co najmniej 1 osobę i z rekrutował na forum, to by się coś działo..
swoją drogą normalne hostingi są coraz tańsze, a i coraz więcej darmowych odpowiedników jest..
Tomaszydlo
Nie ma aż tylu darmowych odpowiedników mtx Wink Nikt nie daje danych bo każdy wymaga rejestracji, zarejestrujesz się i okazuje się że hosting o kał rozczasnąć można. Znalazłem w sumie jeden darmowy 100gb transferu itp, każdy go pewnie zna bo jako jedyny oferuje z darmowych chyba taki transfer.

Zaglądam tu codziennie no a że wszystko stoi to niestety Razz Punktów coraz więcej na minusie hehe trudno się teraz na prostą wyciągnąć.

Ja akurat nie mam znajomych którzy lubiliby uczęszczać na takie fora jak te. Wolą tematyczne, gry, sport, muzyka... a my tutaj mamy w sumie o wszystkim hehe, ja z hostingu nie korzystam aż tak bardzo, ale mi się tu podoba i postuje Razz Na ang nie wchodzę w ogóle bo nie chce mi się pocić z językiem obcym... dosyć go mam w szkole, korkach i kółku.

Jak coś to jestem aktywny, nie zginąłem Razz

EDIT: a co do "końca świata" to wszyscy ładnie swoje opinie wyrażali.... gecko, c'tair itp... przyszło dwóch bardziej nowych co to pierwsze posty stawiali to pisali bez sensu... wiadomo...
c'tair
Co do darmowych odpowiedników to racja, ale ja lubie swoje przytulne frhistowe konto. Od czasu do czasu pospierać się z kimś w Religion czy coś też miło. Smile

Tylko właśnie brak nowych twarzy. Można gadać o wszystkim, ale po co, skoro z tak małej liczby osób niewiele ma wspólne tematy. Jednak jak już się pojawi temat (koniec świata np.) to cholernie miło się gada.

Postaram się zaaktywizować może trochę, jak tylko wrócę ze szkoł =d.
abikor
Być może frihost nie jest naj naj naj ale osobiście przypadł mi do gustu i choć od czasu do czasu lubię przejrzeć bieżące wypowiedzi, by przejrzeć aktualne trendy, a gdy temat zahacza o znane mi informacje nie stronię od podzielenia się swoimi uwagami/spostrzeżeniami.
Wprawdzie zwykle balansuję na granicy +/- ale nie sądzę by to forum już umierało.
Fakt, że kilka nowych twarzy by się przydało, ale najważniejsze to być w miarę aktywnym i wokół siebie widzieć fakty, które mogą stać się zaczątkiem nowego tematu do dyskusji. Z małych spraw czasem rodzą się ciekawe wymiany poglądów i to mi odpowiada.
mtx
to zapraszam do zakładania jakiś ciekawych tematów, bo mnie też czasem się już pomysły kończą...
Nadin
Właśnie się zarejestrowałam i na pierwszy rzut oka zdziwiło mnie, że tu nie ma kategorii. Taki jeden wielki kosz, do którego wszystko się wrzuca. Jakieś pogrupowanie by się przydało.
Tomaszydlo
Zawsze można zrobić inne osobne xD Tyle że pewnie nie można i nie wart dla 6-7 osób?
mtx
słuchajcie - jest nas kilka osób - forum umiera. Trudno, żebym się domagała kategorii, które ma tylko angielskojęzyczne forum.