FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


ECS GeForce6100PM-M2 Motherboard





KHO
I received my ECS GeForce6100PM-M2 Motherboard yesterday and set everything up today (brand new computer build) When I tried turning it on, I didn't recieve video through my GeForce 7300GT, so I figured that was DOA, so I unplugged it and tried plugging the monitor cable into the onboard video.... Nothing. I looked in google and found that some others had received this error too, though no solution. Anyone have some ideas? I get absolutely nothing from the motherboard, no beeps, no errors, I can't access the BIOS because I can't see it, nothing.... I would love to avoid sending this back as DOA, that will make it a good month or so before I get this machine working =[

any ideas?
Donutey
Do the lights/fans on the motherboard come on (like the ethernet port etc?). Try turning it on with the minimum required hardware attached (video, cpu, ram) or even with the video card not connected, because it should at least give some beeps then.

A motherboard usually will be silent if the CPU is not correctly installed, although it might just be DOA unfortunately.
Related topics
The Best PC out?
Configuring a Motherboard
Socket A motherboard
RAM Advice for PPL using GA-8I915PL-G Motherboard
ECS 755-A2 memory issue
i have an ecs k7s5a pro with problems..[ ..::SOLVED::.. ]
Different types of RAM on a motherboard?
Custom Computer Spec - Give Opinion
Build a Computer for $200. ~PLEASE LOCK~
What's your rig?
What are you running Vista on?
Running Mac programs on windows
Trouble getting a driver
enabling 4 sata drives
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Computers -> Computer Problems and Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.