FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

devART

Tomaszydlo
Witam ^^
Sztywno się jakoś na forum robi i nie ma żadnych ciekawych tematów... no cóż - bywa.
Ostatnio postanowiłem dodać kilka fotek na portal DeviantART.com, znam go już bardzo długo ale jakoś nigdy nie miałem chęci ani czau żeby tam cokolwiek swojego autorstwa umieścić. Tak więc chwalę się:
http://aclaymore.deviantart.com/
Mój profilek... po krótkim czasie kilku użytkowników zainteresowało się owymi zdjęciami, tyle że nie wyrazili swojej opinii, tylko tyle że dodali je do "favourites" Razz
Liczę na wasze komentarze no i żywię nadzieją że nie tylko ja tam konto posiadam ^^

Tak ogółem co myślicie o tej stronie? Użytkowników jest tam nie do zliczenia, grafik stokroć więcej... chyba jedyna strona internetowa z taką masą zdjęć.

Aha, no i druga sprawa... Znacie może jakiś portal w którym można by wystawić zdjęcia pod kryteria bardziej PRO? Drogą mailową, może jakiś konkurs fotograficzny etc - wiecie o co chodzi.
Nolt
Jeśli chodzi o zdjęcie całkiem fajne Smile nadają się na tapetkę Very Happy Co do samego serwisu deviant.art to chyba nie znam lepszego jeśli chodzi o grafikę, zdjęcia, obrazki itd.
abikor
Po fotkach domyślam się, że byłeś tu i tam. Niektóre całkiem ładne, choć pod względem kompozycji i niektórych szczegółów można by się przyczepić, ale nie jestem krytykiem, ani zawodowym fotografem by się wymądrzać. Najciekawsze to Akropol i droga nad Bałtykiem. Przy oglądaniu zdjęć w dużym formacie jedynie denerwuje mnie nie trzymanie linii poziomej ujęć (krzywe morze), ale to oczywiście nie jest problem (można wykadrować i skorygować np. w Photoshopie).
Pozdrawiam i życzę nowych ciekawych miejsc do fotografowania.