Poszukuję jakiegoś francuskiego banku w którym konto można założyć przez internet i stona była by przynajmniej po angielsku, najlepiej aby było to coś na miarę naszego mBanku czyli bez kosztów założenia i utrzymania konta, ale będę wdzieczny za kazdą wskazówkę (byle nie musiałbym wyjeżdzać w tym celu z Polski
). Nie będę wdawać się w szczegóły ale pewna firma ma mi dokonać przelewu i konto musi być z IBANem francuskim nie wnikajcie w szczegóły
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i propozycje 
Francuski bank
Wydaje mi się, że najlepiej będzie jak z tym pytaniem uderzysz na międzynarodową część forum Frihost 
Właśnie, pod spodem masz forum francuskojęzyczne, załóż temat: "Quelle banque francais?" w treści napisz po angielsku i ktoś Ci odpowie 
Albo zapytaj nas, jak to napisać po francusku. Mogę się założyć o dom, że ktoś z nas zna ten wstrętny język
... no dobra, ja znam a raczej znałem- 3 lata już mijają od ostatniego wypowiedzianego słowa w tym języku (wcale nie tak okropnym). Ale może będę w stanie chociaż trochę Ci pomóc.
Bo co do samych banków - nic nie wiem, nie pomogę.
... no dobra, ja znam a raczej znałem- 3 lata już mijają od ostatniego wypowiedzianego słowa w tym języku (wcale nie tak okropnym). Ale może będę w stanie chociaż trochę Ci pomóc.
Bo co do samych banków - nic nie wiem, nie pomogę.
Dzieki za zainteresowanie moją sprawą
Jeżeli moglibyście mi pomóc to byłbym bardzo wdzięczny, a że u mnię teraz krucho z czasem to nawet jeszcze bardziej
Jak ktoś by mógł przetłumaczyć moj post... Francuski jest dla mnię językem bardzo obcym, a wiadomo, że żaden francuz nie zrozumie tekstu z translatora
Jak ktoś by mógł przetłumaczyć moj post... Francuski jest dla mnię językem bardzo obcym, a wiadomo, że żaden francuz nie zrozumie tekstu z translatora