FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Windows Mobile 6.5 Yolda

BURAK_X

Quote:
Microsoft başkanı Steve Ballmer, avuçiçi bilgisayarlar ve akıllı cep telefonları için geliştirilen Windows Mobile işletim sisteminin yakında güncelleneceğini belirtti.

Windows Mobile işletim sisteminin 7.nci sürümünün önümüzdeki bir yıl içerisinde piyasaya sürülmeyeceğini belirten Ballmer, güncel sürüm olan 6.1’in gelişen mobil pazarda yetersiz kaldığına gönderme yaparak büyük güncelleme öncesi Windows Mobile 6.5’i pazara süreceklerini açıkladı.

Daha önce 2009 yılı içerisinde piyasaya sürüleceği belirtilen Windows Mobile 7 işletim sistemi hakkında kesin bir bilgi verilmiş olmasa da, şirketin yeni işletim sistemini 2010 yılının üçüncü çeyreğinde piyasaya sürmesi bekleniyor.

Büyük güncellemeden önce Windows Mobile 6.5’i piyasaya süreceklerini belirten Ballmer, yeni yazılım hakkında detay vermekten kaçındı ancak, yeni sürümün geliştirilmiş bir arayüz ve daha önce söylentileri dönen Microsoft Zune entegrasyonuna sahip ilk sürüm olacağının ipuçlarını verdi. Windows Mobile 6.5’in dağıtımcıların kullanımına hazır hale getirildiğini ifade eden endüstri kaynakları, işletim sisteminin 2009 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülebileceğini ifade ediyorlar.
sefilim
5.0 bile şaşırtmıştı beni 6.5 nasıl kimbilir Smile