FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Piosenki

Timczak
Tu piszcie poszukiwane utwory (nawet jak nazwy nie znacie to starajcie się je opisywać). Ja poszukuje 1 utwór refren brzmi mniej więcej tak "somebody told me you are boy frien" piosenkę można często w programie 3 Polskiego radia. Jak ktoś zna tytół i wykonawcę to proszę pisać
cirrus
Czesc, skoro mozna ja czesto uslyszec w Trojce, to na pewno znajdziesz jej tytul na stronie tej stacji. .

Domylam sie, ze chodzi Ci o "SOMEBODY TOLD ME" - The Killers (Universal)

Jak cos odsylam do ostatniego notowania LP3
http://www.radio.com.pl/trojka/lp3/ostatnie.htm

Pozdrawiam,
Cirrus Smile
Black & White
a ja powiem troszkę inaczej.
Szukam melodycznych wolnych kawałków.
Takich typowych wyciskaczy łez.
skoczek_2002
okropność
gecko
Metallica i Black Sabbath Razz żartuje

dobrym "wyciskaczem" jest np. REM (Everybody Hurts) albo... nie wiem. jak coś jeszcze znajde to napisze
pokemon
Ja poszukuje jakiegos dobrego Techno bo nie mam co sluchac a lubie sobie cos glosno puscic tak zeby sasiedzi slyszeli. Sprzet naglosniajacy mam wiec tylko dobre Techno i jak sie to mowi "szafa gra"
skoczek_2002
Techno śmatrixa słuchasz ??
krzychu
zobaczcie na www.eforum.ekonta.com Smile
pokemon
skoczek_2002 wrote:
Techno śmatrixa słuchasz ??

Wole Techno niz jakies inne wolne piosenki. Ich sie nie da sluchac ja przy tym usypiam.
Camel
Jeb, jeb, łubudu, tarararara....

Ekhm, znaczy tak techno jest coool. Jak mam ochote posłuchać sobie dopsze wypasionej muzy to załonczam w swoim maluchu (8 głośników stereo) sounda i wszyscy już wiedzą że jadeee...

Towarzysz mi łupanie, hałas i przekleństwa przechodniów. Ech to jest życie.

A wszyscy ci którzy słuchają jakiegoś metala, czy innego roka to se moga go wsadzić głeboko, ja tam nie rozumiem tych tekstów, nie łapie tych brzdęków...
Jak nie ma w kawałku porządnego łomotu to nie jest żaden utwór.

I teraz niech ktoś coś spróbuje powiedzieć na techno to się do niego przejade i tak zasune z laczka że aż mi skarpetka spadnie Smile

To tyle...

Jeb, jeb, łubudu, tarararara....

Ekhm, znaczy tak techno jest coool. Jak mam ochote posłuchać sobie dopsze wypasionej muzy to załonczam w swoim maluchu (8 głośników stereo) sounda i wszyscy już wiedzą że jadeee...

Towarzysz mi łupanie, hałas i przekleństwa przechodniów. Ech to jest życie.

A wszyscy ci którzy słuchają jakiegoś metala, czy innego roka to se moga go wsadzić głeboko, ja tam nie rozumiem tych tekstów, nie łapie tych brzdęków...
Jak nie ma w kawałku porządnego łomotu to nie jest żaden utwór.

I teraz niech ktoś coś spróbuje powiedzieć na techno to się do niego przejade i tak zasune z laczka że aż mi skarpetka spadnie Smile

To tyle...

To podaj jakis tytul lub cos zebym mogl sobie yyy tak legalnie i normalnie sciagnac Very Happy
Arcio
Camel wrote:

nie rozumiales tekstow i poslzes na latwizne..techno w ktorym weogole nie ma spewu albo jest puszczone jedno slowo przez cala piosenke

nie wykluca sie na temat gustow muzycznych.a.le skoro juz zaczales ..Razz
Timczak
Arcio masz racje. Nierozumie ludzi którzy jadą przez miasto w czerwonym maluchu w którym sprzęt grający jest więcej wart niż sam samochód i słuchają techno. Niekiedy techon mogę prżeżyć, mówię tu małej dawce elektrycznego techno ale zwykłe łup, łup, łup.... tym to mnie non stop katuje sąsiad. Evil or Very Mad
Piotrek
ehh...
o ile się nie myle to ten temat jest o piosenkach(pop, metal, rock), a nie o hip-hopie, w którym nawet słów nie ma
pokemon
Piotrek wrote:
ehh...
o ile się nie myle to ten temat jest o piosenkach(pop, metal, rock), a nie o hip-hopie, w którym nawet słów nie ma

Cos mysle ze nie za bardzo uwazasz bo teraz jest mowa o techno a nie o hip-hopie.

Na przyszlosc uwazaj na forum a nie pisz bezsensownie Razz

Last edited by pokemon on Sun Sep 11, 2005 6:30 pm; edited 1 time in total
Bluszczyk
Ja nienawidze jak jakies kolesie szpanują jakims marnym samochodem ale z muzyką jak na dyskotece. ja nie wiem co oni myślą, że są super bo mają muzyke czy co??
według mnie to wielkie debile i tyle
pokemon
Bluszczyk wrote:
Ja nienawidze jak jakies kolesie szpanują jakims marnym samochodem ale z muzyką jak na dyskotece. ja nie wiem co oni myślą, że są super bo mają muzyke czy co??
według mnie to wielkie debile i tyle

Do muzy w samochodzie to trzeba miec woz. Slyszalem ze koles wladowal do samochodu 100 tysiecy zlotych Very Happy Very Happy (sprzet naglasniajacy, wyciszacze zeby nie bylo slychac otoczenia tylko czysta muzyke itp.)
Kudlaty
no tak... jeśli dobry sprzęt to i dobry wóz... bo inaczej to nie ma co szpanować głośnikami jak sie ma rozsyppke...
Camel
Hehe, mnie też zawsze śmieszły takie łebki jadące w 5 w maluchu, z odkręconymi szybami i miarową melodią (tfu, rąbaniną) w tle. I nie był to bynajmniej odgłos zażynanego silnika Smile
Tak poza tym to mój powyższy tekst był, taka sobie prowokacją (czuje się teraz jak Rysiek Cebula, z TVN'u - ech ale frajda Wink ).
Tak naprawde:
a) nie mam maucha (prawa jazdy nawet nie posiadam)
b) od zawsze słucham rock'a (no może kiedyś było tam jakieś techno, czy Hip-hop, ale jak człowiek ma lat 12-13 to słucha raczej ogółu...)
c) zawsze, niezmiernie śmieszyły mnie kawałki gdzie rymu właściwie brak (poza umcyk, umcyk, umcyk, bum) i gdzie tekst był wyjątkowo szblonowy (20x - bejbe aj love, aj love tu tacz jur body)
d) lubie ballady, słucham Kultu (koncert nie bawem Smile ) a także innych zespołów gdzie można usłyszęć sens i wkład autora w utwór...

To tyle...
pokemon
Kiedys ta piosenke spiewal jakis metalowiec w Idolu, uslyszalem jak darl sie tylko "Fobia !!! Fobia !!!" ale mi sie spodobalo i szukam tytulu. Moze to duzo nie da no ale warto sprobowac Very HappyVery Happy
skoczek_2002
Nooo... Mnie śmieszy, jak paru dresików włącza na fula muzyke, pali papieroski i klnie jak szewce... Śmiech po pachy...
Bigrazer
a ja miałem w tamtym tygodniu fajną jazdę... ide s eprzez miasto, a tu w przyzwoitym, chociaż starym czerwonym jaguarze (zadbany) jeszcze sobie kolo z puszczona na fula muzyczką... zajebiście żuje gumę z otwartymi ustami i tak ogromnie mlaskając.... ale nie ty było najgorsze.... miał na sobie RÓŻOWY DRES!!! Razz
Kudlaty
oh my god!!
nie wiem czy chciałbym to widziec... weee... ochydne i wogóle weee...
Bigrazer
Wszysy ludzie na niego patrzyli a on myslał że podziwiaja jego samochód Razz
skoczek_2002
to się chyba zdziwił...
WMP
Bigrazer wrote:
a ja miałem w tamtym tygodniu fajną jazdę... ide s eprzez miasto, a tu w przyzwoitym, chociaż starym czerwonym jaguarze (zadbany) jeszcze sobie kolo z puszczona na fula muzyczką... zajebiście żuje gumę z otwartymi ustami i tak ogromnie mlaskając.... ale nie ty było najgorsze.... miał na sobie RÓŻOWY DRES!!! Razz

O mój boże chyba w nocy spać nei mogłeś nie? to było okropne, horron poprostu. ŁŁŁEŁER
skoczek_2002
COś ty oni się w nocy wynoszą...
WMP
chodziło mi o to ze bedzi emu sie śnił różowy ufoludek któremu w otwartego odbytu wylatuje melodia Smile Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Kudlaty
myślisz ze az tak. kurde. gosc ma przerąbane. ja bym chyba nie przezył takiego snu.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.